Dakinihealing

Hvad er DakiniHealing?

DakiniHealing er en behandling, hvor jeg modtager kraftfulde energier fra universet og giver dem videre til dig. Eventuelle energiblokeringer i kroppen opløses, der tilføres ny energi og energierne får hjælp til igen at kunne bevæge sig hensigtsmæssigt i kroppen.

 

Hvad kan man opnå med DakiniHealing?

Du bliver genforenet med din sjæl og opnår balance fysisk, psykisk, følelsesmæssigt og sjæleligt samtidig med at kroppens evne til selvhealing aktiveres.

Særlig behandling af stress, udbrændthed, depression, angst, spiseforstyrrelser og mange funktionelle og fysiske lidelser kan afhjælpes eller heles.

 

Hvordan foregår behandlingen?

Under healingen ligger du fuldt påklædt, puttet under et tæppe på en briks og lytter til afslappende meditationsmusik. Du kommer i  en særdeles dyb afslappet tilstand – næsten som at sove, men samtidig være vågen. I denne tilstand åbner kroppen, sindet og sjælen fuldkommen op for modtagelse af den healende energi. Jeg sidder overvejende  med hænderne under dit hoved, ved dine fødder eller holder hænderne et stykke over din krop.

 

Hvem kan have glæde af DakiniHealing?

Både voksne og børn kan med fordel modtage Dakinienergierne. Energierne kommer ikke fra mig. Jeg er kun kanal for energierne, der er tilpasset det enkelte menneske og selv finder de ubalancer, der skal rettes op på.

 

Hvor mange behandlinger skal man have?

Der er forskel på graden af effekt fra et menneske til et andet, hvilket skyldes, at hvert menneske har sin udviklingsvej at gå her i livet. Derved opleves forskellig modtagelighed for energierne. Det sker, at et menneske får al den energi, der behøves ved èn behandling, men oftest anbefaler jeg 3 behandlinger i træk efterfulgt af en pause – ca. 14 dage, hvorefter du selv fornemmer, om der skal yderligere behandling til.
  • Såfremt du er i lægelig behandling, er det vigtigt, at du fortsætter denne behandling efter lægens anvisning.
  • DakiniHealing er ikke et alternativ, men et supplement, der kan understøtte og forøge effekten af andre behandlingsformer.
  • Først og fremmest er Dakinihealing en tilførsel af universel energi, der hjælper dig til at huske, hvem du er, og til at virkeliggøre dit fulde potentiale.
  • Healing kan også forebygge !
  • Du behøver ikke at være syg for at få det bedre !!!
 
                                           

 

Birgitte Bülow | Tyborøn Allé 75, 2720 Vanløse  | Tlf.: 20 77 07 27 | birgitte1957@yahoo.dk