TFT/TFC

 
Det,jeg tilbyder dig, er en terapiform, der kan fjerne eller mindske de fleste psykologiske problemer, fjerne følelser, der ikke tjener dig mere og opløse tankemønstre, der spærrer vejen for dig.
 
TankefeltCoaching TFC forbinder de revolutionerende tankefeltteknikker med de bedste og mest effektive spørgeteknikker fra ClearVision coaching og Roger CallahansTankefeltsterapi. Som certificeret TankefeltCoach anvender jeg ClearVisions etiske regler og giver dig det størst mulige udbytte ved at kombinere spørgeteknikker, tankefeltteknikker (algoritmer) samt diagnosticering i min behandling. 
 
Behandlingen er helt konkret en kombination af en coachform, der skærper og skaber bevidsthed om din problemstilling/udfordring og en stimulering af dine meridianbaner.
Ved at tappe med to fingre på ganske bestemte punkter på kroppen, mens du tænker på dit problem, opløses evt. blokeringer.
Punkterne, der tappes på, svarer til akupunkturpunkter, og jeg finder frem til de rigtige ved at teste på din krop, nærmere bestemt din arm.
 
1 til 3 behandlinger af 60 - 90 minuter er som regel tilstrækkelig til at løse de fleste psykologiske og følelsesmæssige problemer og opnå varige resultater.
 
Du modtager og oplever en behandling, der er skræddersyet til netop dig og dit problem.
 
Birgitte Bülow | Tyborøn Allé 75, 2720 Vanløse  | Tlf.: 20 77 07 27 | birgitte1957@yahoo.dk